Go to Top

Partners

Per Nilsson
Managing Partner 040-660 04 00

Startade Medicinteknikföretaget Human Care 1992 och var dess VD fram till 2004. Bolaget var då noterat på Stockholmsbörsen. VD för Malmö FF 2011-2014. Från i maj VD Medicpen AB.

  • Email

Thomas Wiklund
Partner

Ägare till investmentbolaget AB Dendera Holding med dotterbolagen Nämndemansgården mfl, tidigare genomförda transaktioner; Malmö Aviation. Sedan slutet av 1980-talet har Thomas arbetat med bolagsstyrning av mindre och medelstora företag som VD eller utifrån ett styrelseperspektiv.


Per Bertland
Partner

VD och koncernchef för börsnoterade Beijer Ref AB. Per har varit aktiv och en av de ledande personerna under Beijers transformering från ett litet svenskt konglomerat till en av världens största kylgrossister med verksamhet i mer än 30 länder i fyra världsdelar. Per har en civilekonomexamen från Lunds universitet.


Jonas Forsvall
Partner

Jonas har jobbat i 20 år som underleverantör till förpackningsindustrin, varav de sista 10 åren som VD med ansvar för Norden. Är sedan 2007 VD och delägare i AB Blinkfyrar och sedan 2014 även i AB Provia Vägmärkning.


Jesper Jelmteg
Partner

Entreprenör och investerare med 30 års erfarenhet av verksamhets utveckling för medelstora och globala företag. Jespers akademiska bakgrund är juristexamen från Lunds Universitet samt en MBA från Georgetown University. De senaste åren har Jesper varit verkskam i små och medelstora företag både som ägare och styrelsemedlem.


Mikael Jonson
Partner

Entreprenör och investerare. Bred erfarenhet som VD & Koncernchef för globala verksamheter.