top of page
  • Skribentens bildSmall Cap Partners

Distansinstitutet, i investeringssällskap V, lanserar ny hemsida och nya utbildningar


Marcus Lindh, VD på Distansinstitutet.


Distansinstitutet, som ingår i investeringssällskap V, förvärvades 2023 av Small Cap Partners (SCP). Sedan förvärvet har Distansinstitutet gjort betydande framsteg. Genom SCP har de fått möjlighet att öka sina tillgängliga resurser och satsa på sina utbildningsprogram för att vidare förbättra bredden och kvaliteten i sina tjänster.


Distansinstitutet har nyligen utökat sitt utbildningsutbud och introducerat nya kurser för att möta arbetsmarknadens behov. Bland de senaste tillskotten finns flera program, bland annat utbildningar inom miljöstrategi samt flera inom vårdsektorn, såsom KBT-terapeut, par- och relationsexpert och barnskötare.


Distansinstitutets framträdande mål är att aktivt söka efter och engagera specialister från olika sektorer för att skapa och leverera utbildningar av högsta kvalitet. Med mer än 10 års erfarenhet inom utbildningsområdet, inriktar Distansinstitutet sina distansutbildningar på att möta de aktuella kraven på kompetens som behövs på arbetsmarknaden.


– Vi på Distansinstitutet är stolta över att kunna introducera nya, högkvalitativa utbildningsprogram som svarar på arbetsmarknadens behov. Vår strävan är att erbjuda utbildningar som inte bara uppfyller de akademiska kraven utan också de praktiska krav som ställs av arbetsmarknaden. Genom vårt samarbete med branschexperter kan vi säkerställa att våra utbildningar är relevanta och eftertraktade, säger VD Marcus Lindh.

Distansinstitutet fortsätter bygga sin digitala närvaro för att nå ut till fler personer intresserade av distansutbildningar. De lanserar även en ny förbättrad hemsida som kommer fungera som en central plattform för utbildningarnas deltagare med tillgängligt utbildningsmaterial, kompletterande resurser och läromedel.


Om Distansinstitutet

Distansinstitutet erbjuder yrkesutbildningar 100% på distans i samarbete med landets mest framstående experter inom respektive område för att ge dig modern, relevant och användbar kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden idag. Allt material är exklusivt producerat för Distansinstitutet.


74 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page