top of page
  • Skribentens bildSmall Cap Partners

God jul & god fortsättning tillsammans med Hand i Hand SwedenGod jul och god fortsättning önskar Small Cap Partners! I år vill vi stötta Hand i Hand Sweden som är en ideell organisation som arbetar med entreprenörskap som ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt att bekämpa fattigdom.


Hand i Hands målsättning är att möjliggöra för fler marginaliserade människor att slippa fattigdomens värsta gissel och därmed kunna leva värdiga liv. Deras långsiktiga mål är att förbättra försörjningsmöjligheterna för 10 miljoner människor i världen.


Hand in hand ser människors idéer, kompetens och drivkraft. De möter människor med vilja och ambition, men som saknar verktyg för att kunna förändra sin situation. I snart trettio år har Hand in Hand genom utbildning, stöttande nätverk och tillgång till mikrolån bidragit till att människor kunnat utnyttja sin potential och utvecklas till småskaliga och framgångsrika entreprenörer. Det är vägen för att stärka både individer och samhällen, det är så vi bekämpar fattigdom långsiktigt – inte bara för stunden.


Målet för årets julinsamling är att kunna ge 7 500 människor träning i entreprenörskap – så att de långsiktigt kan ta sig ur fattigdom och stå emot framtida kriser. Bidra du också!54 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page