top of page
  • Skribentens bildSmall Cap Partners

Golventreprenad Gruppen rekryterar Rikard Fransson som CFO

Small Cap Partners (SCP) portföljbolag - Golventreprenad Gruppen rekryterar Rikard Fransson som CFO.


Golventreprenad Gruppen har rekryterat Rikard Fransson som ny CFO och medlem av koncernledningen. Rikard kommer närmast från den börsnoterade koncernen Midway Holding där han haft motsvarande roll sedan 2018. Dessförinnan har Rikard en bakgrund som auktoriserad revisor på PwC.

- Vi är oerhört glada att kunna välkomna Rikard Fransson till ledningen i Golventreprenad Gruppen. Rikard har stor kompetens och en gedigen erfarenhet inom ekonomi- och finans. Han kommer att vara ett mycket värdefullt tillskott för bolaget i vår fortsatta tillväxtresa och utveckling, säger Hans Förster, VD Golventreprenad Gruppen.
- Det är inspirerande att bli en del av Golventreprenad Gruppen, en koncern som på kort tid tagit en marknadsledande position i sin bransch. Fokus framöver är att fortsätta tillväxtresan och jag ser fram emot att bidra till koncernens utveckling, säger Rikard Fransson.
- Vi är tacksamma för att Rikard vill göra gemensam sak med oss och är övertygad om att han kommer att addera stort värde genom att stärka och utveckla Golventreprenad Gruppen, säger Jesper Jelmteg, Partner på Small Cap Partners.

Rikard Fransson förväntas tillträda tjänsten som CFO under våren 2022.


Vid frågor, kontakta:

Jesper Jelmteg, Partner Small Cap Partners, 070-555 5570


Small Cap Partners (SCP) är en private equity investerare, primärt verksam i södra Sverige. SCP har sedan 2019 varit huvudägare i Golventreprenad Gruppen, som idag har en samlad omsättning på ca 830 miljoner och en personalstyrka på 500 personer och är med detta Sveriges största entreprenadföretag i golvbranschen. I koncernen ingår fjorton marknadsledande och välskötta golvföretag med en gedigen hantverkstradition. Tillväxtresan fortsätter under 2022.

270 visningar0 kommentarer

コメント


bottom of page