top of page
  • Skribentens bildSmall Cap Partners

Small Cap Partners årliga golftävling på PGA of Sweden National


Varje år anordnar Small Cap Partners (SCP) en golftävling för sina investerare. I år hölls tävlingen på PGA of Sweden National under måndagen den 26 september där personer med en nära relation till SCP bjöds in till det årliga eventet. De inbjudna var investerare, rådgivare, VD och styrelsemedlemmar i SCPs portföljbolag.

"Jag är glad över att vi kan få träffas på golfbanan och att få möjligheten att diskutera utvecklingen som har skett under året," säger en av investerarna.

Dagen började med frukost och avslutades efter golfrundan med en lunch där även icke-golfare samlades för en presentation om generell status inom SCP.


Golftävlingen spelades på Lakes Course som invigdes den 29 maj 2010 av då aktuella Europatourvinnaren Peter Hanson och banarkitekten Kyle Phillips. Både 2014 och 2015 spelades Europatourtävlingen Nordea Masters på banan och lovordades av såväl spelare som publik.Vinnare av SCP pokalen var Ulf Andersson.

"Det är viktigt för oss att träffa våra investerare, rådgivare och företagsledare för att bygga personliga relationer men även för att diskutera hur året har sett ut för SCP," säger Thomas Wiklund, grundare och partner på SCP.

Är du intresserad av att investera i SCP? Läs mer här.

160 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page